Love <3

ett helt år med min älskling idag.

Älskar dig så mycket. ett helt år har gått, det har inte vart lätt, har både delat skratt och tårar med dig. ´Kan inte tänka mig någon annan i mitt liv. Finns ingen som kan ersätta dig, jag är så jävla lycklig med dig. Du gör mig hel, utam dig är jag inte ens människa. Hoppas vi kan fortsätta bygga upp vårt liv tsm. Det är du och jag älskling mot världen. Trodde aldrig jag kunde bli såhär lycklig. tack för att du finns, tack för att du är du.

Jag älskar dig mest av allt Jerry Miakel Gutesjö <3



I know you to well to say you're perfect. but you'll see oh my sweet love you're perfect for me (L'

Hihi, idag ska min å älsklings ett års dag firas med lite god mat och massa mys (L' idag finns det inget som kan göra mig arg ingen ska få förstöra vår dag <3 
å nu har älskling flyttat t riveria med ;D vi har fått ganska bra ordning på lägenheten å jag trivs här som fan. bättre kan d inte bli ! :)

ciiiao !

FU !

jävla fuck faces, era hjärtan är fan bara gjort av sten. Hoppas ngn gör nåt åt detta snart. så vi gör världen en stor tjänst. jävligt fega är ni bara. hoppas fan ni brinner i helvetet jävla fis ungar!

lov?

ja, nu har jag höstlov. men vafan ska man göra på lovet då ? :oär öppen för förslag ! så om ngn behöver hjälp med ngt eller nåt sånt som får tiden att försvinna eller vill umgås vad som helst så säg till för jag vet inte alls va jag ska göööööööööööra!

uopdate på g snarast pyss ;*
  • dsc01091

tröttt!

sikken jävla dag första dagen med ala' carte är iaf avklarad damn it ! trött som satan. nu ska jag snart åka å dressyr träna. sen ska jag nog hjälpa mitt hjärta att flytta (L'

ciiiao

opps !

glömde nämna att erika olsson har gjort en ny design åt mig ;* sjukt nice ! taack ;*

glutta hennes grymma blogg vettja ;*

http://erikaaolsson.blogg.se/

sorry !

förlåt för så sjukt dålig uppdatering :o men har inte mått såå bra vart sjuk och så :/

Sitter i skolan, börjar vid 10 men ingen kunde köra mig så har vågat mitt hår hahah ! vad gör man inte när man har tråkigt? ;)
Denna veckan kommer det antagligen vara full rulle. Min älskling ska flytta innan helgen så måste hjälpa till att flytt städa osv. Men det kommer bli niice, för han flyttar till en tvåa i edet med ett mkt bra kök vilket jag gillar!!! sen närjag är arton kommer jag antagligen flytta hem t honom <3 Sjuukt nice!

Har gjort upp en plan för mig å min älskade p.b ! va länge sedan jag körde så har tumkört en hel del nu det senaste för att han ska li lydigare åså. sen ska jag snart börja köra en massa, och träna som fan så jag kan åka ut på en kör tväling i vår! jag har knappt kört någontin i mitt liv så de kommer krävas myyyycket träning men de e nice! kul att ha ngt att sträva efter ;) Och sen är jag sjukt sugen på att dressyr tävla med gigolo bus så har ridit en hel del dressyr när jag har hyrt honom. så ska försöka åka ut på en dressyr tävling snart när jag fått kläm på honom :) de e nice!

ja, idag är det en helt okej dag i skolan. ska börja vara i restaurang köket nu så de kommer bli en hel del att göra idag tror jag :)



looove <3



yeah, i just wanna be cute . well i'm not perfect just take it <3

pyss ;* gabbiiihwingård

Designen klar, varsågod!

Nu har jag gjort klar designen till dig gumman! Hoppas du blir nöjd! :)
Är det några beskymmer, så säg till!
Kram, Erika.

:'(

akäms så jävla mycket för mig själv. jag lyckas aldrig. Mitt självförtroende sjunker varje dag. jag blir aldrig vacker, vad jag än gör. Känns som att alla tittar ner på mig för att jag väger mkt. de påverkar allt. spelar ingen roll hur mkt jag tränar d hjälper inte ett skit ! va i helvete ska jag göra ? :'(

ursäkta...

tja, sorry att jag inte skrivit har inte pallat :( och ursäkta min header. orkar inte ändra den nu får gö d senare :) inlägg kommer i morgon ! ciiao <3

Frida om Dessert tips ! : lite mer mmmhm i livet! Det måste jag testa :D

Kan lova dig att det är något jag rekomenderar sjukt gott är det! och jätte smidigt att göra :)) och man blir inte tvär mätt på det heller ;D

Kanel bullens dag! ;*

Hejsan :)

Idag har det vart en helt okej dag i skolan :) haft ARL , näringslära å storkök :) idag gjorde jag pizzasallad och rullade köttbullar i köket. Najjs det :) Har inte hunnit göra så mycket än :D håller på att baka kanel bullar såhär på kanelbullens dag ;) så tänkte lägga upp ett kanel bulle tips idag! :D

Kalas goda kanaljbullar:
ca 30 st

5 dl mjölk
50g jäst
150 g rumstemperureat smör
2 dl strösocker
2 tsk nystött kardemumma
1/2 tsk salt
1 ägg
ca 14 dl vetemjöl

FYLLNING:
150 g smör
1 dl strösocker
2-3 msk kanel
2 tsk vanilj socker

PENSLING OCH GANERING
Ägg
strösocker

1. värm mjölkn fingervarm och lös upp jästen i den. klicka i smöret och tillsätt sockret, kardemumman, saltet, ägget och mjölet. knåda till en smidig deg och låt jäsa i 75 min.

2. fyllning: blanda smöret med sockret, kanelen och vaniljsockret ställ åt sidan.

3. stjälp upp degen på ett mjölat bord och dela den i två lika stora delar. kavla ut varhe del till en platta ca 40 X 30 cm.

4. bre ut ett jämnt lager fyllning på degplattorna. vik degen dubbel på längden och skär i 2-3 cm breda remsor. tvinna varje remsa ett par varv, vik in ändarna undertill och lägg varje knut i en form.

5. sätt ugnen på 225 grader låt bullarna jäsa under bakduk 30 min.

6. pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på rejält med pärlsocker. grädda mitt i ugnen 8-10 min. låt bullarna kallna på galler under bakduk.

As söta goda bullar med vaniljsmak mumma ;)




Nu ska jag snart hem till mitt hjärta så fort bullarna är klara så blir han och hans pappa glada när dom får lite bullar i sig hihi ;*

pysss ;*

WAAAAH ;D

Heeej bloggen ! :))

Nu är måndagen snart slut, har inte gjort ngt speciellt idag. Dagen började med skolan, vi hade massa tråkiga lektioner som jag var tvungen att gå på. Först tyska: var jobbigt för den förbannade grammatiken -.- sen samhäll: läraren hade möte så den va inställd YAY. Natur: blö, tråkigt gjorde inget spec xD sedan drog jag, markus å jullbull t donken å käka cheese burgare mumms! Sen till torget och köpte hårfärg hihihi ;* Sen gick vi på svenska lektionen. Och sen drog jag och jull till torget. sedan hem :d

Och nu har jag precis lagat sjukt god mat. Idag var det köttfärslimpa med feta ost , potatis och brusås som stod på menyn. Och bra blev det med. Fick ide'n med köttfärslimpan av skolan faktiskt :D Så det blir dagens mattips! :D

Köttfärslimpa:

Blanda 1 ägg, litr ströbröd, mjölk/vatten, hackad lök, köttfärs å fetaost i en bunke tills det binder sig. Ska iunte va för löst å inte som gummi :) forma till en köttfärslimpa, grädda i ugn i ungefär 45 min 175 grader :) detta är till 900 gram blandfärs ;)

Potatis: koka som vanligt ;D

brunsås: Jag gjorde på kalkon fond och gjorde toppredning med mjölk och mjöl å krydda till den lite extra med soya, salt å peppar blev gott som satan! ;*



ikväll händer inget :/ blev inte att åka till mitt hjärta idag så får göra det i morgon istället <3


Ciiao bella ! ;*

hahahahah




hahahah måste lägga up denna med ;D

Usch och twi ;*



haha en söty video ;*

just nu är jag i skolan, gör ett inlägg när jag kommer hem puss ;*

Saturday :)))

Hallojjsan :)
glömde skriva på bloggen igår,  å glömde berätta om en sjukt rolig sak hahahah
Igår började dagen med skolfoto å de gick väl ganska bra tror jag :) sen hade vi vanliga lektioner som gympa, samhäll å tyska. Sen fick jag gå från tyskan för jag va klar sa min kära lärare. Så jag stack till stationen i stenungsund för att träffa markus och jull. Å så tönkte jag ta bussen hem dräifrån, problemet var att bussen stack utan mig ;o så jag tänkte omg va gör jag nu.. men så såg jag att 337an kom, å den skulle åka t stora höga via svenshögen. så tänkte jag att 337an brukar ju åka t ucklum så jag hoppar på den bussen :D så jag åkte med den först hamna jag i ödsmål då tänkte jag hmm detta kan inte stämma sen åkte vi genom svenshögen å då började jag svettas å tänkte herregud vart är jagpå väg?? men vi hamnade till sist i ucklum, å då kom jag på att det finns en till 337 buss som åker t ucklum mkt tidigare haha, de va sjukt jobbigt där ;)
Sen hade jag markarbete på hoppspecialen, fick ha pegass för gigiolo hade tappat en sko ;) d gick ganska bra. kötrde lite gallopbyte övningar och så.
sen stack jag t natta å käka tacos åså ::)
Å IDAG ;D
just nu är jag hemma hos natta å vi håller på att göra soppa gott gott :) vetinte riktigt va vi ska gö idag, men sen ikväll ska jag hem till älski, tror vi ska hem t min bror å kolla film :) najjs!
haha ja, inlägg kommer snart ;D
pysss ;*

bloglovin bloglovin
RSS 2.0