yeeee

känslan me hög musik å drickan flyter i kroppen ! idag höjer vi glasen å skålar för de nya året som kommer bli mkt bättre än 2011 !


ciiao bella !

gott nytt år !

då säger jag SKÅÅÅÅÅL och önskar er alla ett gott nytt år och hoppas att alla där ute får ett härligt 2012 ! för d ska jag ha iaf !



happy face ! btw älskar mitt nya linne !


pyss hörs nästa år !

hum

idag äre mkt som händerr.

Snart dax att åka t stallet en svääng :) å övmingdköra. så man kommer igång med körkortet ngn gång ^^
sen åka t labero bus sen shoppa sen får vi se va som händerrrr  ikv ^^



pisssssssssss

Jahja detta lovet e piss rent ut sagt. Är så jävla ensam och känner mig så jävla ensam så d finns inte.

Men men får rida labero nu på lovet iaf och d är ju kul:) ska snart åka dit iaf. sitter å funderar vafan man ska
göra på nyår??? inget händer -.- hatar dehär !

ciiao bella


löööve !

¨jag satt häromdagen och läste min tidning, en dag som så många förut. Åh jag tänkte på alla de drömmar man drömt som en efter en tagit slut. då såg jag en bild på en flicka med en skadeskjuten kråka i famn, hon springer iväg genom skogen så fort som hon någonsin kan.
hon springer med fladdrande lockar, hon springer på taniga ben och bönar och ber och hon hoppas och tror att det inte ska vara försent.

Flickan är liten och hennes hår är så ljust och hennes kind är så flämtande röd. kråkan är klumpig och kraxande svart om en stund är den alldeles död. Men flickan hon springer för livet hos en skadeskjuten fågel i famn honm springer mot trygghet och värme för det som är riktigt och sant.
Åh hon springer med fladdrande lockar, hon springer på taniga ben för hon vet det är sant det som pappa har sagt finns det liv är det aldrig försent.

Och jag började darra i vånda och nöd, jag skaka av rädsla och skräck. För jag visste ju tydligt och klart att det var bilden av mig som jag sett- för mitt hopp är en skade skjuten kråka och jag är ett springande barn. Som tror att det finns någon som kan hjälpa mig än som tror att det finns någon somn har svar.
Åh jag springer med bultande hjärta, jag springer på taniga ben åh jag bönar och ber fast jag egentligen vet att det redan är allt försent.



Låten är ju så klockren å bra ! i löve it <3

christmas

Julklappar 2011 !

* hv polo dun väst brun ! mmm !
* marin blåa kingsland strumpor mmmh!
* en ludd grej i sveriges egna fräger att lägga under däcklet på selen !
* ludd grej man har där fram på selen
* blåa benskydd t p.b !
* one piece fejk men men skön som faan.
* present kort på cubus 600 !
* present kort på kicks 500 !
* 500 kr
* 100 kr
* lotter
* marin blå ridbyxor från 3 hästar
* ridskor bruna
*parfym
*vantar
*sminkborttagning
* ögonfransböjare
* ansikts mask
* vässre t kajal
* nagel filar
hmmm tror d va allt! å efter nyår blir d fanimej vändning !

då gäller detta.

får ej käka:

godis
chips
pizza/ kebab / pommesfrites
vitt bröd
kakor / bullar
söt dricka
stora mängder av fett tex dressingar
hamburgare på tex donken
inget socker

finns mkt mer säkert som jag inte kommer äte. kommer bli svårt å jobbigt men jag behöver det. målet är att gå ner 30 kg.. å nej jag överdriver inte ett skit..


ciiao bella !

<3

jag gjorde fel, som jag ångrar mig. hade jag gjort annorlunda kanske du hade vart lycklig nu. du verkar inte va lycklig med mig. Jag gör bara fel, är bara konstig önskar jag vore bättre. Men det är jag inte. Jag lever i en lögn som aldrig blir sanning. Intalar mig själv att en vacker dag blir jag nöjd med mig själv å blir lycklig det kommer aldrig att hända. Kommer sitta fast i min äckliga kropp föralltid. Jag är för trött för att hjälpa mig själv, jag orkar inte. Det värsta av allt är att ingen orkar förstå jag får prata med mig själv. Ingen som vill lyssna, känner mig så ensam även fast jag inte borde göra det. Är så ledsen för att det är jag som får känna denna skuld. Jag tycker inte om mig själv, tycker inte om det jag gjort. Jag hoppas att ngn kan hjälpa mig så jag kan se ngt ljus. För jag mår inte bra. och vet inte vad jag ska göra ... sorgligt men sant, och det är bara mitt fel att jag känner som jag gör..

ye ye

Tänker på det ofta. Kanske var det jag gjorde som egentligen var rätt fel. Känns som jag förstörde din glädje för det vi kunde haft. Men nu är det försent, nu är det borta. Det enda jag får göra är att ångra, sakna och försöka glömma. Ta nya tag senare och försöka igen. Sånt är livet tyvärr...

Julbord idag på serveringen i skolan alla gäster var myckt nöjda och dagen flöt på som vanligt. I love my utbildning btw ;D <3




Ye ye ! snart stallet å köra p.b går riktigt bra snart får jag börja köra själv typ nästa vecka tror jag :) <3 en dag blir jag nog hel kusk haha who knows ^^


ciiiao bella !

BLÖÖÖ







sjukt bra låtar! fick tips av julia olsson ;) http://jjuuli-a.bloggspace.se/?__hsc

fan haft severing i två veckor nu d är faktiskt jävligt kul :o nu när vi har ala carte' mer å göra å mkt kuligare när man kan allt! och baren är d roligaste. Så nu är jag jävligt tveksam om jag ska välja kök eller servering till trean :o Båda är ju så underbart kul...
Vill så jävla gärna har barista kursen å bartender kursen å jobba som servitris eller i bar. eller på Cafe'. Samtidigt som jag jävligt gärna vill jobba som kock, sen utbilda mig till konditor och jobba som det! finns så jävla mkt att välja på :/ va tkr ni vilket ska jag väljaaaa???? :o

Dagen har vart awesome än så  länge.. time to study some deautch hur fan d nu stavas ;D


ciiiao

:D

usch va allt e piss!

klänning ryttargalan 2011

  • bsk008x02

här har ni då klänningen t ryttargalan somn jag ska ha ;D känns som att jag är den enda som kommer va hel silvrig haha ! skor har jag inte kommit på än :/

 

ciiao


:( miss ya

hmm seriöst. utan dig kommer jag aldrig komma någonstans i ridsporten. gahh

bloglovin bloglovin
RSS 2.0