amazing!




amaziiiiing! <3

Jessie j <3





















Några favorit låtar av den grymmaste sångerskan ever ! älskar hennes underbara röst och älskar hennes stil. Hon är bara för skön! mer kändisar borde vara som henne ! älskar sättet gon sticker ut på ;* wiiie

vägrar!

ne jag vägrar fan vara en patetisk tjockis längre ... träna hell yeh

älski <3

Love is so hard. But it so simple with you because you’re so special to me. It took a very long time for me to build up the trust for you. But now I see that I can trust you, it feels like we can walk throw fire and glasses together and still have our feet’s complete. We can do what ever we want as long you stay with me.

I remember the day we met as it was yesterday. With you’re cute eyes and your nice hair. All I wanted to do were to kiss your lips. But the coward grow up in me and I just couldn’t. It took a while and you wrote to me, and not long that after we  became a couple. I’m so happy wit you in my life. And I hope you stay until that day I die. I love you darling with my whole heart.

 

hihi cutie pie


svar på komentar :)

ttheresebjörkman, :) om hmm:
Hej!
Fin blogg :D
Hur är det?:)

hejsan ! (a) tack så jätte mkt hehe. nja just nu är det inte jätte toppen ;) själv då ? :D hihi

hmm

varför är det alltid jag som hamnar utanför. eller blir lämnad på hyllan?

de är bra... mina känslor räknas fan inte.

^^

Vad skulle jag vart utan mat eller socker?

I mitt huvud skulle jag inte vara någonting om jag inte får i mig bara en sötsak varje dag. Det är somn knark eller alkohol beroende framkallande. Lika farligt, lika illa att hamna i den situationen av ett behov av socker varje dag. Ett ständigt beteende som drabbar hälsan negativt och även psyket.
Varje morgon när jag vaknar och ska någonstans känner jag mig väldigt svag, trött, oaccepterad, ful och framförallt tjock. Jag måste göra någonting åt mina känslor, därför drar jag i mig frukost väldigt mkt oftast.
Då mår jag bättre då klarar jag skolan. Under dagen eller när jag kommer hem brukar det väldigt ofta bli ngt sött i mig. för jag har känt mig nere eller oaccepterad det är som att dränka mina käsnlor, för jag har ingen självkänsla, inget själv förtroende. Jag har ingen karaktär, ser jag ngt som ser gott ut så måste jag ha det. Jag önskar att jag kunde vara som många andra att bara prata igenom allt som flyger runt i huvudet, men jag har lagt mig till ett betendee om att vara tyst, ingen får märka jag mår bra. Ibland går det inte att dölja när någon ser detta så känns det bara jobbigt att försöka prata det är en stor klump i magen. Det enda man säöger är ne det är inget , eller jag har haft en dålig dag i skolan eller ad som helst. Handlar det om en person så kan jag inte säga ngt för min största rädsla är att bli lämnad av någon jag älskar eller någon som står mig väldigt nära. Det har hänt för mkt. Därför tycker jag det är bättre att ara tyst. Det är helt sjuka beteenden jag vet. Jag önskar att socker aldrig hade uppfunnits. eller att jag kunde prata istället. det är något jag måste lära mig..

<333

Jag kan inte fatta...

Det var en tid då jag bara gav upp mitt liv med hästar ett väldigt långt tag. Jag fattar inte hur jag kunde bara lägga ner? men sen så fick jag tillbaka allt igen. Min häst, mina vänner och en häst till...
Jag var så inne på att tävla och träna så jag glömde bort dina känslor. Du kanske inte ville ta mig dit du kanske bara var rädd. Detta slutade med att jag tappade tålamodet vilket inte händer ofta. SOm egentligen inte får hända. Och nu syns jag aldrig igen på din rygg. Jag saknar dig, du är så speciell vilket jag gillar. Så fruktansvärt söt och skulle aldrig göra en fluga förnärmd. Men jag måste koncentrera mig på min häst för han blir snart för gammal, och jag måste ut på körtävlingar för det börjar bli ett stort intresse för mig. Hoppning är en del i mitt liv som jag inte kan göra med min egen häst, därför får jag rida en annan. och nu är det inte dig jag sitter på längre. Vilket har sårat både dig och andra... varje gång du ser mig lyser du upp, men tyvärr går jag bara förbi. Jag saknar tiden, men känner att vi aldrig kommer återförenas. Men du har ett stor plats i mitt hjärta...
måste göra det som känns rätt. vilket är att träna hoppning och tävla lite grann för att få självförtroende. Som jag tappat helt i hoppning, som är mitt egna fel för jag hade för bråttom. Men det börjar komma tillbaka nu.
Träna upp mig i dressyren som är det viktigaste av allt. för dressyr finns i allt i ridsporten.
Träna min häst med vagn så vi kan ta oss dit jag vill.
köra in smoky så vi kan ta oss någonstans, för något ska du bli en dag min vän <3

många tror säkert jag är galen och aldrig kommer lyckas. men tro mig, det kommer jag för jag har en jävla stark vilja. Och den brinner inte ut så jävla lätt kan jag säga.

Så go ahead and talk some shitt cause i only get you the finger and do my own race ;D damn it ;D

ohhh the va gött ! sorry för dålig update måste skärpa mig!!!!!!!v

ciiao Bella





hahahah sorry måste lägga upp denna! bjur på den !
självaste paulina är fotograf !
På bilden:
Andreas uppwall, Nathalie Larsen, Gabriella wingård ! yeeeeah !

bloglovin bloglovin
RSS 2.0